Op het moment dat open kantoortuinen geen geluidsabsorberende akoestische plafonds hebben, kunnen werknemers worden afgeleid door gereflecteerd geluid. Plafonds bieden het grootste vrije oppervlak in een ruimte waar geluidsabsorberende materialen kunnen worden toegepast. En daarmee de beste prestaties opleveren bij het verminderen van galm, het regelen van de spraakverstaanbaarheid en het algehele geluidsniveau.

Jessica Copper

Chief Commercial officer, International WELL Building Institute

WELL-certificering en Rockfon-oplossingen

Om de WELL-certificering te behalen, moet een gebouw voldoen aan 10 verschillende concepten. Deze concepten hebben 108 elementen met gerichte gezondheidsdoelen om de algehele score van uw gebouw te evalueren. Door Rockfon-oplossingen te gebruiken, kunt u voldoen aan de vereisten voor 8 van de 10 WELL-concepten.

Ons groeiende partnerschap met het International WELL Building Institute

Vanaf november 2020 hebben we ons partnerschap met het International WELL Building Institute geïntensiveerd tot Key Stone-lid. Dit vertegenwoordigt onze toewijding om producten en oplossingen te creëren die de waarde, het welzijn en de productiviteit van elke ruimte verhogen. We zijn gedreven om ons bedrijf continue te verbeteren, en daarom zijn we zo trots om geassocieerd te worden met de ambitieuze deelnemers van het Instituut die onze waarden en ambities voor welzijn delen.

We zijn er trots op dat we onze eigen collega's ondersteunen in professionele ontwikkeling en opleidingen, zodat ze WELL Accredited Professionals kunnen worden. En ons kunnen helpen de boodschap te verspreiden om gezonde gebouwen van morgen te ontwerpen.

Logo, International WELL Building Institute, member mark
well building standard, webinar, rockfon, webinar intro, olga turner

De WELL-scorekaart van Rockfon

 

Bekijk hoe Rockfon akoestische plafondtegels, baffles, eilanden en wandtoepassingen voldoen aan de WELL-eisen.

 

WELL keystone member logo, open plan office, table, dialogue, people, plans, meeting

Sustainability & Public Affairs

Email: