Stimuleer concentratie

Het is niet eennvoudig om in de flow te blijven als je omringd wordt door gesprekken en activiteiten. Akoestische isolatie en absorptie helpen om een rustige omgevingen te creëren waar teamleaden zich kunnen concentreren en de beste prestaties kunnen leveren. 

Rockfon Canva Wall Panel - Office Environment #5

Zet aan tot flexibiliteit

Iedereen is uniek in de manier waarop hij of zij graag werkt en samenwerkt. Flexibele akoestische oplossingen, van Hanging Dividers tot Floor Screens, zorgen ervoor dat medewerkers hun privacy en geluidsniveaus aan hun eigen voorkeuren kunnen aanpassen, wat deze ook mogen zijn. 

DocuSign headquarters, Dublin, Ireland. Tropic with open plenum ceiling, adjoining meeting room with Mono Acoustic

Bescherm de privacy

Bepaalde gesprekken zijn ongetwijfeld vertrouwelijk. Door effectieve akoestische maatregelen te nemen, kunnen medewerkers erop rekenen dat hun privé gesprekken privé blijven. Dit geeft niet alleen een gevoel van veiligheid, maar zorgt er ook voor dat ze kunnen communiceren zonder hun collega's te storen.

NL, Sante Partners, Tiel, Wim Nauta Interieurarchitectuur, Office, Rockfon Krios, A24-edge, 600x600x20, White, Chicago Metallic Matt White 11, Open Plan Office