Bekijk de Grid Newsletter

9 oktober 2018

In de Grid Newsletter verzamelen we praktische tips voor installateurs. Van nieuwe productupdates tot interessante en alternatieve methoden om ingewikkelde plafondinstallaties uit te voeren.

Multifunctionele clip

In de nieuwste editie van onze Grid Newsletter presenteren wij nieuwe manieren om de multifunctionele DLC clip te gebruiken, waarmee u tijd bespaart bij het installeren van een plafond rondom leidingwerk of andere obstakels. Bekijk onze Rockfon® System T24 X DLC™ installatievideo om te zien hoe de clip gebruikt wordt. 

Tool voor extra montageruimte

We delen onze meest recente productontwikkeling met u: onze nieuwe tool voor kantafwerking X geeft u 25 mm extra montageruimte doordat u alleen een stuk van de achterzijde van het paneel kunt snijden bij de installatie van onze verdekte systemen. Plafondpanelen met X-kantafwerking zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: Rockfon Blanka®, Rockfon® Sonar® en Rockfon Color-all®.

Geef elke installatie een eigen gezicht

We laten u ook zien hoe u snel en makkelijk uw installatie op locatie aanpast met behulp van T-verbinders en we presenteren Rockfon® System Ultraline E™: een functioneel plafondsysteem dat robuuste kwaliteit biedt en de eenvoudige integratie van scheidingswanden, verlichting en informatiebordjes mogelijk maakt dankzij de groef in het ophangsysteem. Neem de tijd om de nieuwe 3D installatievideo van Rockfon System Ultraline E te bekijken, download de bijbehorende systeembeschrijving of vraag een monster aan van Chicago Metallic™ Ultraline® 3500.

Grid Newsletter bibliotheek

Alle edities van de Grid Newsletter zijn beschikbaar als gratis download. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van Rockfon.

Gerelateerde artikelen