Het ultieme mat witte ophangsysteem

23 juni 2020

Ons Mat Wit 11 Chicago Metallic™ ophangsysteem is verkrijgbaar in een compleet assortiment ophangprofielen. Het levert de perfecte kleurencombinatie tussen het ophangsysteem en de mat witte akoestische panelen.

kantoor met akoestisch plafondontwerp

Kantoor Roompot Vakanties, Nederland

Een egaal uiterlijk

Het unieke oppervlak van ons ophangsysteem in de kleur Mat Wit 11 verkleint de visuele overgang tussen het ophangsysteem en de witte panelen. Voortaan kun je een elegante en bijna monolithische look creëren met een zichtbaar ophangsysteem voor budgetvriendelijke prijs. 

Mat-wit

Op de een of andere manier was de kleur van het ophangsysteem altijd het zwakke punt bij het realiseren van een perfect wit plafond. Het glanzendere oppervlak van het metalen ophangsysteem kan bij een verkeerde verlichting het ophangsysteem grijzer laten lijken. Dit verstoort de optische eenheid van een akoestisch systeemplafond.  Ons nieuwe Mat Wit 11 ophangsysteem rekent af met dit storende effect en zorgt voor een betaalbare en elegante afwerking van je modulaire akoestische plafond.

Verbeterd ontwerp

Het Mat Wit 11 ophangsysteem heeft een glansgraad van 2, zowel onder een hoek van 60° als 85°: Gecombineerd met een L-waarde van 93 is het ons witste en meest matte ophangsysteem. Het is leverbaar in onze T15- en T24-ophangprofielen, en onze L/W/F/C/J-profielen, ook handig in combinatie met onze verdekte ophangsystemen.

Dit volledige mat witte ophangsysteem vermindert de reflecties die de profielen kunnen veroorzaken en de witheid van het plafond verstoren. Dat kan gebeuren als het ophangsysteem kleuren van de muur weerkaatst.

Het gestructureerde oppervlak van ons Mat Wit 11 ophangsystemen zorgt voor een drastische vermindering van de reflecties die gewoonlijk op metalen oppervlakken te zien zijn door spreiding van het licht. Door kritisch licht te onderdrukken wordt de lichtreflectie tot een minimum beperkt. Dit essentiële ontwerpkenmerk is de perfecte oplossing voor plafonds met zowel semi-verdekte als zichtbare ophangsystemen.

BE, Rockfon office, Meeting room, Rockfon Blanka, A edge, 600x600, white, Chicago Metallic T24 Hook 850 Matt White 11, Chicago Metallic T24 Hook 850 White 001

Chicago Metallic™ Mat Wit 11 ophangsysteem

Een onopvallend ophangsysteem dat perfect geschikt is voor zichtbare of semi-verdekte oplossingen. Verkrijgbaar in een compleet assortiment T15- en T24-ophangsystemen en onze W/L/F/C/J- en bandrasterprofielen. Een betaalbare, elegante oplossing met een super mat witte en hoogwaardige afwerking.

Een zichtbare plafondoplossing die er net zo goed uitziet als het klinkt

Toen Skanska de nieuwe kantoren voor Solna United ontwierp, verlangde het plan een prettige en huiselijke sfeer. Het Mat Wit 11 ophangsysteem, in combinatie met de strakke akoestische oplossing, geeft een bijna uniforme afwerking aan het plafond. Het moderne design en de uitstekende akoestiek zorgen voor een fijne werkplek voor alle medewerkers. Om dit te realiseren werd er veel aandacht besteed aan het perfecte samenspel tussen alle elementen. Rockfon Blanka A-kant, 600x600, en het Mat Wit 11 ophangsysteem werden specifiek uitgekozen om deze kantoorruimte het juiste gevoel te geven.

Meer informatie over dit project 

SE, Solna, Stockholm, Strategisk Arkitektur, Alexis von Dönhoff, Office, Rockfon Blanka, A-edge, 600x600, White, Chicago Metallic T24, Matt white, Mattwhite, Arla

Voordelen

  • Een onopvallend ophangsysteem, ideaal voor zichtbare of semi-verdekte oplossingen
  • Beschikbaar in een compleet assortiment ophangsystemen, voor T15 en T24, inclusief muurprofielen
  • Een betaalbare, elegante oplossing met een hoogwaardige afwerking

Prestaties

  • Brandreactie: A1
  • Glansgraad: 2, zowel in een hoek van 60° als 85°
  • L-waarde 93,5
  • Corrosiebestendigheid: B
  • Milieu Volledig recyclebaar